Partycentrum

Gezellig rond

het vuur

Ons Partycentrum

Feestzaal het Wagenwiel (van oorsprong de stal) is gezellig ingericht in authentieke landelijke stijl, zitkuil met openhaardpartij en “hooizolder”met antiekiteiten.

Feestzaal het Stookhuusje is bij uitstek geschikt voor kleinere partijen.

De zalen zijn dan ook bij uitstek geschikt om uw bruiloft, personeels- of verenigingsfeest en verjaarpartij. Alles is mogelijk van een gezellige borrel met bittergarnituur tot een complete feestavond in combinatie met onze specialiteit.

Onze specialiteit is het onbeperkt eten, wat u zelf bereidt, in de vorm van barbeqeu met een reuzekoekepan met een doorsnede van ongeveer een meter! Gezellig met z’n allen vrij te lopen van het buffet naar de barbeque en reuzekoekepan, even een drankje halen aan de bar, evt. een dansje maken op de muziek die u zelf heeft aangevraagd uit ons ruime assortiment aan muziek.

Dit alles voor een prima all-in prijs. Bij goed weer kan dat ook lekker buiten op het ruime, aansluitende terras. En in de winter overdekt genaamd ‘winterbarbeque’.

Onze kwaliteit en service geniet tot in de wijde omgeving bekendheid.

Mogelijkheden in combinatie met activiteiten zoals bv. Spelletjescircuit, GPS tocht, Klootschieten, Solextocht, Fietspuzzel-tocht, Bingo, Dansen enz. Ook overnachten en ontbijten na uw feest tot 100 personen is mogelijk (indien beschikbaar). Kortom; voor elk feest bent u bij De Elzenhoeve aan het juiste adres.

solex-2 solex1

Vraag vrijblijvend naar onze voordelige arrangementen!