Camping

Ontspanning

en rust

Op onze Camping

Met uw tent, vouwwagen, toercaravan en camper is het goed toeven op De Elzenhoeve. De camping heeft een familiekarakter, waarbij vooral U als gast en de persoonlijke, gemoedelijke sfeer centraal staan. Het terrein van de camping is goed aangelegd en aangekleed met veel groen, en goede grasmatten.

De Elzenhoeve is met recht een landelijke camping in het groen, waarbij u “het kamperen bij de boer gevoel” heeft, en u toch kunt beschikken over allerlei voorzieningen zoals het zwembad met zonneweide.

De camping is gelegen aan verschillende wandel- en fietsroutes.

Er zijn ongeveer 20 plaatsen voor tourcaravans, tent of vouwwagen. Alle toeristische kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra, goede WIFI, centrale antenne aansluiting met het nieuwe HD signaal en een eigen watertappunt op uw plaats. De autovrije plaatsen zijn allemaal op gras gesitueerd en bieden u naar keuze privacy of als u juist meer op een open veld wilt staan dan is dat ook mogelijk.

Ons sanitair is onlangs geheel gemoderniseerd ! De dames en heren sanitair met douches zijn ieder in een apart gebouw en voorzien van centrale verwarming. Dit sanitair wordt dagelijks door ons hygienisch schoongehouden en gecontroleerd volgens de laatste normen. Doordat wij voor een overnachting lage tarieven hanteren, hebben wij voor het douche en warmwater “muntsysteem” gekozen.

Bij het sanitair gebouw is tevens een gratis warmwater tappunt voor de afwas aanwezig.

kamperen1

Vraag vrijblijvend naar onze voordelige overnachtingstarieven!

Sport en Speel  mogelijkheden

Buitenzwembad
Op ongeveer 25 meter van de toeristische kampeerplaatsen vindt u ons ruime buitenzwembad, speelattributen en zonneweide.

Rond het zwembad staan bankjes met rieten parasols met sfeer led verlichting die zorgen voor een Mediteriaans sfeertje.Voor de kleintjes is een peuterbad met glijbaantje.

Speelveld
Naast het zwembad kunt u even lekker badmintonnen of volleyballen op het keurig grasgemaaide veld met originele netten.

Trampoline
Op de nieuwe air trampoline kunnen de kinderen gratis naar hartelust springen en duikelen.

Tafeltennis
Er is een vaste tennistafels gesitueerd in de directe nabijheid van het zwembad en het terras.

Speeltuin
Binnen gezichtsafstand ligt een leuke speeltuin.

In onze speeltuin met diverse speelattributen zoals een modern speelhuisje met glijbaan en klimtouwrek,  wipwappen, schommels, klimrek, zandbak met graafmachine en andere speeltoestellen kunnen de kinderen zich goed vermaken.

Onder het genot van een kopje koffie of drankje op ons terras kunt u bv. de allerkleinsten goed volgen.

Voetbalveld
Voor een lekker balletje trappen of andere activiteiten zoals bv. vliegeren en andere handbalsporten, kunt u gebruik maken van ons voetbalveld, welke voldoet aan de originele maten, en voorzien van echte doelen met netten.

GPS tochten
Wij hebben een eigen GPS tocht door de mooie omgeving langs authentieke boerderijen met leuke opdrachten.